Hvordan drives superChat.dk?
superChat.dk drives af ChatCore ApS der stiller netværk, servere o.s.v. til rådighed, men ikke har daglig optræden på selve chatten. Denne daglige drift og håndtering varetages af de tilknyttede co-administratorer.
Vi ønsker naturligvis at superChat.dk drives på en seriøs og sober måde, så vi er meget modtagelige for saglig og konstruktiv kritik, og vi bestræber os på at levere et forum hvor voksne kan mødes i cyberspace.
Der findes i andre europæiske lande chat-systemer der benytter navnet superChat, superChat.dk har intet med disse at gøre.
superChat.dk har intet med andre eller tidligere udbydere af chat-tjenester at gøre, vi har ingen relationer til disse.

Pædofili og anden misbrug af børn.
superChat.dk ønsker at bidrage aktivt til at begrænse omfanget af pædofili og lignende optræden på vores sider. Det er desværre ikke mulig for vores co-administratorer at være til stede i alle rum på alle tider, men vi forsøger at sikre at enhver der blot antyder pædofile hensigter bliver bortvist.
Det er dog ikke teknisk muligt at opretholde en udelukkelse af alle de chattere der overtræder disse regler, men vi vil stræbe efter at stoppe hvad der er muligt.
superChat.dk henvender sig alene til voksne over 18 år, ud fra devisen at hvis der ikke er børn og unge på chatten, så er det heller ikke så interessant for en pædofil at søge kontakt denne vej.
superChat.dk gør udtrykkeligt opmærksom på målgruppen (voksne over 18 år), ved tydeligt at oplyse dette på alle relevante sider.

Co-administratorer.
Alle co-administratorer på superChat.dk kan betragtes som moderatorer, altså chattere der ønsker at medvirke til at holde en pæn og sober tone på chatten samt i øvrigt tilse at reglerne overholdes. Ingen co-administratorer er at finde på chatten på faste tider, hvorfor der vil der være perioder hvor ikke der er nogle til stede på chatten.
Ingen, hverken Admins eller co-administratorer "holder hånden" over særlige chattere. Alle bestræber sig på, at behandle alle høfligt og ens.
Som i den rigtige verden, så er chattere vidt forskellige mennesker, og hvad en person ser som en sjov spøg, kan en anden se som en grov chikane. Vores co-administratorer bestræber sig på at behandle alle chattere efter de udstukne regler.

Chikanører.
Vi er helt klar over, at nogle kun kommer på chatten for at genere co-administratorer og andre chattere. Hvis disse chikanører udøver deres chikane på grund af oplevelser de har, eller har haft, på superChat.dk så kan vi kun appelere til at de henvender sig på en konstruktiv måde og i samarbejde med os, forsøger at løse problemet.
At nogle chattere mener de har specielle udestående med superChat.dk, personerne bag denne eller co-administratorer, må stå for disses egen regning. Vi har aldrig haft kommunikation til disse personer, selv om de eventuelt oplyser noget andet.
Der findes enkelte chattere der oplyser, at de har særlige aftaler eller specielt kendskab til superChat.dk eller personerne bag denne. Dette er IKKE tilfældet. Ingen har særlige aftaler, speciel teknisk indsigt eller anden kontakt til superChat.dk. Men enhver ved, at der ikke skal mange opslag på Nettet til at finde navne og adresser på personer bag et firma, og dermed kan komme med oplysninger, der til forveksling ligner interne informationer, men i virkeligheden er noget alle kan finde.

Hvad er Greylistning ?
Greylistning på superChat.dk er en begrænsning i login til bestemte chatrum - chatrum der i særlig høj grad er udsat for grove chikanører.
Begrænsningen er lavet for at dæmme op for disse grove chikanører, der af den ene eller anden grund ikke kan IP-bannes (udelukkes fra chatten) på normal vis.
Hvis du benytter en Internet leverandør, der er "Greylistet", skal du registrere et navn (=nick) på superChat.dk og benytte dette sammen med et password for at kunne få adgang til chatrummet.
På denne måde, vil det i et rimeligt omfang, være muligt at stoppe de enkelte chikanører der ødelægger chatoplevelse for andre chattere.

Systemet er ikke fejlfrit, en chikanør kan registrere flere navne via forskellige e-mail adresser og vekommende kan også registrere bestemte navne for at forhindre andre kan benytte dette.

BEMÆRK: Kommer man IKKE fra en "Greylistet" Internetleverandør, kan man logge ind i alle rum på normal vis, også med navne der måtte være registrerede.

Chatområder
Nick registrering
Chat forside
Generel Chat
International Chat
Kontakt Chat
Regler
Information
Sikker Chat
Regler for chatten
Værd at vide
Hjælp & Support
Co-administratorer
Bliv Co-administrator
Greylist registrering
Kontakt support
Nyheder
Søg
Søg chatter
Hvem er på