Chat - Nyheder
2017-06-28

Vi er desværre forsinket med implementeringen af registrerede nicks. Vi forventer at kunne starte op med en test-version inden udgangen af indeværende måned.

I denne test-version vil man kunne registrere sit nick, men der vil ikke være login-begrænsninger i nogle chatrum før medio juli.

2017-05-18

I forsøget på at få en mere seriøs, saglig og livlig chat, og efter ønske fra mange chattere, vil generel chatten - og kun generel chatten - skifte fra den nuværende åbne chat til en chat hvor kun registrerede nicks har adgang.

Et sådan registreret nick er personligt og kan kun benyttes af den som har oprettet det registrerede nick.

Til forskel fra det nuværende greylistning system hvor det med forskellige e-mail adresser er muligt at lave adskillige nicks, så vil den kommende registrering af personlige nicks komme til at kræve et mobilnummer der kan modtage SMS hvilket betyder at der næppe blive så mange "bare for sjov" registreringer.

Vi er helt klar over at der så vil være nogle som ikke fortsat vil kunne benytte superChat.dk, nemlig de ganske få som ikke har mulighed for at modtage SMS og de som ikke ønsker at oplyse deres telefonnummer til superChat.dk.

Der vil være følgende betingelser for at registrere et nick:

 • Det kan kun registreres 1 nick på hvert mobilnummer.

 • Et registreret nick skal være rimeligt unikt, f.eks. et nick som "Lars" er ikke brugbart da mange chattere kalder sig Lars og det er et meget generelt navn, men f.eks. LarsKøge eller Lars67 o.s.v. vil være OK. Det vil være en vurdering fra superChat.dk i hvert enkelt tilfælde.

 • Et registreret nick vil blive slette når det ikke har været benyttet i 3 måneder.

 • Et registreret nick vil kunne blive bannet på nøjagtig samme måde som det foregår idag.

 • Dette nye tiltag er at betragte som en gratis forsøgsordning, og systemet idriftsættes af 2 omgange.
  I første omgang vil ca. halvdelen af chatrummene "Fri chat (over 40)" samt "Fri chat (under 40)" ændres til "registrerede" rum. Det betyder at det stadig er mulig at chatte uden et registreret nick.
  Efter en periode på ca. 1 måned vil resten af rummene i ovenfor omtalte kategorier også blive ændret til "registrerede" rum. Herefter vil det kun være mulig at chatte i disse rum med et registreret nick.

  Hvis tiltaget viser sig at være rimeligt succesfuldt, vil alle rummene under "Generel chat" ændres til "registrerede" rum.
  Som registreret bruger får man yderligere mulighed for at være "administrator" af 2 og 3 personers private rum såfremt rummet er tomt når man logger ind. Det betyder at den chatter der kommer først i rummet, kan afvise andre fra rummet.

  Ovenstående vil blive oprettet således at medio juni 2017 vil det blive muligt at registrere sit nick, omkring 1. juli vil halvdelen af rummene i "Fri chat (over 40)" samt "Fri chat (under 40)" blive til "registrerede" rum og omkring 1. august vil resten rummene i "Fri chat (over 40)" samt "Fri chat (under 40)" blive til "registrerede" rum.

  2016-05-03 Greylistning i enkelte internationale rum
  Vi har efter ønske fra mange chattere aktiveret greylistning i enkelte rum under "International Chat".
  2015-06-28 Greylistning tilbage i udvalgte rum
  Vi har aktiveret greylistning i udvalgte rum under "Generel Chat".
  2014-11-17 Ændring af International Chat
  Vi har valg at lave international chat tilgængelig for alle. På grund af de sprogmæssige udfordringer dette medfører, kan vi ikke tilbyde co-administrator assistance i disse rum men vi gør dog opmærksom på at al kommunikation gemmes og udleveres til myndighederne på opfordring herfra.
  2014-09-08 Ændrede rum
  Flere meget lidt benyttet rum i International kategorien er nedlagt. Til gengæld er det på mange opfordringer oprettet flere Fyr/fyr rum i Kontakt kategorien.
  2014-08-01 Greylisting
  Efter ønske fra mange chattere, er Kristen samt de grønlandske rum nu også greylisted.
  2014-02-28 International chat
  Som et forsøg har superChat.dk åbnet op for internationale IP-adresser i udvalgte rum under "International Chat".

  Disse udvalgte rum er de rum som i forvejen kun er meget lidt besøgt, og kan kendes ved at der er "(I)" efter rumnavnet.
  I disse rum vil co-administratorerne normalt ikke operere da sproglige begrænsninger gør dette arbejde meget vanskeligt.
  2013-11-25 Tilpasning på superChat.dk
  Der er nedlagt en del sjældent benyttede rum samt oprettet andre mere efterspurgte.
  Der er oprettet en helt ny kategori under Sex & Score chat, nemlig "International Dating"
  2013-11-25 Tilpasning af regler.
  superChat.dk har ændret i reglerne §12 og §13.
  Ændringen betyder at der er lempet på adgang til bestemte chatrum for Bi-seksuelle.
  Chatområder
  Nick registrering
  Chat forside
  Generel Chat
  International Chat
  Kontakt Chat
  Regler
  Information
  Sikker Chat
  Regler for chatten
  Værd at vide
  Hjælp & Support
  Co-administratorer
  Bliv Co-administrator
  Greylist registrering
  Kontakt support
  Nyheder
  Søg
  Søg chatter
  Hvem er på